Pottinger презентує універсальний посівний комплекс з одночасним внесенням добрив на TOP CROPS

Pottinger презентує універсальний посівний комплекс з одночасним внесенням добрив на TOP CROPS

Пʼятниця, 31 січня 2020

11 лютого в рамках Міжнародного конгресу з рослинництва «TOP CROPS» спеціальний партнер Pöttinger презентує оновлену систему внесення добрив для посівних комплексів TERRASEM.

Нова система FERTILIZER PRO буде доступним на всіх моделях з робочою шириною від 3 до 9 метрів. Як на моделях з суцільною рамою (TERRASEM R3 і R4), так і на моделях з рамою, що складається (TERRASEM C4, C6, C8 і C9). Як на моделях з міжряддям 12,5 см, так і на моделях з міжряддям 16,7 см.

Ця інноваційна система PRO дозволяє отримувати тиск на сошник до 180 кг, має більший діаметр дисків 410 мм та додаткові зрізні болти на кожній стійці. Крім того, має стандартне гідравлічне регулювання робочої глибини.

Універсальність та рентабельність

Одночасне внесення добрив під час посіву відбувається з дисками FERTILIZER PRO. Завдяки цьому досягаються кращі оптимальні умови розвитку на початкових фазах та збільшується генеративна продуктивність зерна.

Завдяки одночасному використанню додаткового оснащення (напр. фронтальна балка та дискова борона для передпосівного обробітку) та одночасним внесенням добрив при посіві дозволяється зменшити кількість переїздів по полю та вести ефективне та рентабельне сільське господарство.

Повноцінна дискова борона чи хвилясті диски WAVEDISC для мінімального переміщення ґрунту, що інтегровані в посівний комплекс TERRASEM забезпечують якісний передпосівний обробіток. Та після цього вноситься добриво у міжряддя (Doubleshoot) за допомогою нових сошників FERTILIZER PRO. Глибина внесення добрив може варіюватися до 10 см та налаштовується гідравлічно. Далі відбувається зворотне ущільнення ґрунту котком-шасі і в кінці відбувається посів. Дисковий сошник для внесення добрив FERTILIZER PRO закладає депозитне добриво ідеально біля основи коріння. Це економить не тільки добриво а й знижує непродуктивні втрати, і також веде до швидшого росту маси коріння і таким чином довгостроково впливає на потенційну урожайність.

Подальша перевага одночасного внесення добрив полягає в тому, що при важких умовах ґрунту необхідно лише тільки один переїзд і таким чином ґрунт зберігається. При цьому існує також велика користь в тому, що у сприятливих фазах з одним переїздом по полю швидко відбувається не тільки посів, а й може вноситися стартове добриво.

Рішення, чи вносити добриво при посіві, чи ні, залежить звичайно ж від властивостей ґрунту, культури та рівня опадів у відповідному регіоні. Нерівномірність розподілу опадів та довші фази посухи вимагають від посівної техніки якісного посіву, а саме рівномірні сходи завдяки збереженню вологи в ґрунті.

PÖTTINGER враховує зростаючу тенденцію щодо розрахунків внесення добрив: зростання цін на добрива, нові форми добрив та нові норми щодо внесення добрив та екологічні норми потребують точного управління добривами. Універсальний посівний комплекс PÖTTINGER TERRASEM FERTILIZER PRO пропонує правильний метод одночасного внесення добрив при посіві для всіх індивідуальних потреб та вимог.