«Рост Агро» стала партнером TOP CROPS

«Рост Агро» стала партнером TOP CROPS

Четвер, 6 лютого 2020

Один з найбільший виробників насіння в Україні, ТОВ «Рост Агро» стала партнером Міжнародного конгресу з рослинництва «TOP CROPS», який відбудеться 11 лютого за адресою: Київська обл., Васильківський р-н., смт Глеваха, вул. Підприємницька, 10.

У своїй діяльності компанія пов'язана з Інститутом сільського господарства степової зони. На власній виробничій базі щорічно виробляє до 10 тис. т насіння.

З самого початку своєї діяльності, фахівці компанії були націлені на досягнення успіху кінцевим споживачем. ТОВ «Рост Агро» - це кваліфіковані кадри і науково зважений підхід, і комплексне рішення проблем сільськогосподарського виробництва.

Мета компанії полягає в тому, щоб надати можливість споживачам використовувати доступний за ціною вітчизняний посівний матеріал і довести його якість до іноземних аналогів.

Особливістю компанії є тісна взаємодія з клієнтом протягом усього сільськогосподарського року, включаючи консультації безпосередньо на полях.

З 2012 року взято курс на зростання обсягів виробництва елітного насіння, розширення площі під новітніми простими гібридами кукурудзи.

У 2013 році замовники компанії вже мали можливість вибрати серед 20 гібридів кукурудзи з різною групи стиглості ФАО від 180 до 440.