Земельна реформа: чи почує влада аграріїв? Прес-анонс

Земельна реформа: чи почує влада аграріїв? Прес-анонс

Понеділок, 10 лютого 2020

«Білі плями» законопроєкту про ринок землі, коли приймуть документ, що пропонує влада і чого бояться аграрії при впровадження ринку землі - відповіді на ці та інші питання можна буде почути під час панельної дискусії «Регулювання агробізнесу сьогодні та завтра. Реалії та перспективи», яка відбудеться в рамках Міжнародного рослинного конгресу TOP CROPS.

Участь у ній візьмуть Голова ВАР Андрій Дикун, заступник голови ВАР Михайло Соколов, голова комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики Микола Сольський, уповноважений президента із земельних питань Роман Лещенко, депутати аграрного комітету ВРУ Олег Тарасов, Іван Чайківський та інші.

Під час панельної дискусії також обговорять питання державної підтримки аграріїв, системи оподаткування та розвитку сільськогосподарської кооперації.

Конгрес TOP CROPS організовано ГС «Всеукраїнська Аграрна Рада» та консалтинговою компанією «DYKUN» за ініціативи учасників асоціацій та об’єднань аграріїв. На заході очікується понад 500 учасників - власників, управлінців, агрономів, інженерів, механізаторів, представників влади, провідних вітчизняних та закордонних експертів.

Дата проведення конгресу: 11 лютого, вівторок.
Початок панельної дискусії о 15:00.
Місце проведення конгресу: UBI Конференц Хол, Київська обл., Васильківський р-н., смт Глеваха, вул. Підприємницька, 10.
Повна програма конгресу тут.

Акредитація ЗМІ за телефоном: (096) 211 16 90.